lørdag den 23. februar 2013

Ep. 41: Oscar-nominerede animationsfilm 2013Prisuddelingshurlumhejet når sit klimaks i denne episode af TEGNEFILMPODCASTEN når det handler om årets Oscar-nominerede animationsfilm — både de bedste animerede spillefilm og de bedste animerede kortfilm.
       Jeg får besøg af David Bjerre fra Dobbelt D's Definitive DVD Podcast, og han guider os alle sammen igennem nomineringsreglerne og afstemningsreglerne. Og selvfølgelig får alle de nominerede en kommentar med på vejen, hvor vi skiller den potentielle vinder ud fra resten.
       Oscar'en uddeles som bekendt søndag d. 24. februar — natten til mandag, dansk tid.

Derfor ser episode 41 af TEGNEFILMPODCASTEN ud som følger:

 • 00:00 Intro
 • 03:59 Anmeldelse: Pocahontas
 • 08:20 Anmeldelse: Pochaontas II: Rejsen til England
 • 11:52 Anmeldelse: Klokkeblomst: Vingernes hemmelighed
 • 15:55 Interview med David Bjerre: Intro til Oscar'en, regler og afstemning
 • 25:00 Interview fort.: Frankenweenie
 • 32:49 Interview fort.: ParaNorman
 • 42:04 Interview fort.: The Pirates! Band of Misfits
 • 50:20 Interview fort.: Brave
 • 56:17 Interview fort.: Wreck-it Ralph
 • 1:06:40 Interview fort.: De nominerede kortfilm + lidt statistik over Oscar-nominerede animationsfilm
 • 1:18:08 Outro + næste episode af TEGNEFILMPODCASTEN


Meget mere Oscar...
Tjek Dobbelt D's Definitive DVD Podcast ud på deres eget website, dobbeltd.dk. David og Dennis har været i Oscar-mode siden januar, og har bragt deres første reaktioner på nomineringerne, deres gennemgang af vurdering af vinderpotentialet i hver kategori, og når showet er overstået, runder de to det skam også af på behørig vis. Her er du i de bedste hænder.
       Er det ikke nok, så klik også forbi deres søster-website, Big-O-Quiz.com, hvor du kan læse mere om de enkelte nominerede film.Næste episode af TEGNEFILMPODCASTEN
Episode 42 bliver årets første "rigtige" episode af TEGNEFILMPODCASTEN, når det kommer til at handle om Disneys Peter Pan fra 1953. Den udkom på blu-ray i januar, så det er jo en god anledning til at kigge på karakterdesign og animation og spørge sig selv om 1950erne nu også var så slemt et årti for Disney. Lyt med og vær med til at brede perspektivet ud, og OG OOOOG...

Hvis du har set Peter Pan og kan huske første gang du så filmen, så skriv en lille mail til TEGNEFILMPODCASTEN og fortæl om det var en god oplevelse eller en dårlig oplevelse. Har Peter Pan fortjent sin klassikerstatus, eller er der for meget racisme og sexisme i filmen? Hvad mener du?
Og så har den danske Disney-ekspert Hans Perk sagt ja tak til at være med i TEGNEFILMPODCASTEN og fortæller alt hvad der er værd at vide om Peter Pan. Så hvis du har spørgsmål om Disney, Disneys tegnefilm i 1950erne eller helt specifikt til Peter Pan, så hold dig ikke tilbage...  
Skriv en lille email til tegnefilmpodcast@gmail.com med dit spørgsmål eller din historie. Du skal være så hjerteligt velkommen!  

Episode 42 af TEGNEFILMPODCASTEN er online og klar til download søndag d. 10. marts.
       På genhør!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar